Epindigital Arayüz Güncellemesi

Siz değerli müşterilerimiz için arayüzümüzde değişikliğe gittik.

Yeni arayüzümüzde büyük değişiklikler ve fonksiyonel olarak ekstra hiç tanışmadığınız yeni özellikler planladık ve bunları sizler için gerçekleştirdik.


Yeniliklerimizden bazılarını sizlerler paylaşmak isteriz.

  • Oyuncu pazarı ile birden çok kategoride alışveriş sağlayabileceksiniz.
  • Birlikte Al Kazan sistemi ile toplu ürün alımlarınıza indirimlere ek olarak kampanyalar sağlayarak sürekli güncellenecek ürün paketleri ile daha uygun alışveriş imkanına sahip olacaksınız.
  • Günlük,haftalık ve aylık kampanyalı ürünlerimizi artık anasayfada takip edebilecek indirim sürelerinin ne kadar süreceğini görebileceksiniz.
  • Çekiliş sistemini yeni arayüzümüze dahil ettik dilerseniz bizim düzenleyeceğimiz çekilişlere katılabilir dilerseniz de sizlerde epindigital ailesindeki üyelere çekiliş yapabileceksiniz.
  • Güncellemeler,kampanyalar,çekilişler ve duyurular için instagram sayfamızı @epindigitalcom takip etmeyi unutmayın (İnstagram : Tıkla Git )


DİKKAT : Epindigital'e giriş yapabilmek ve yeni arayüzde veri kaybı yaşatmamak adına tüm şifreleriniz sıfırlandı, Yeni şifrenizi giriş kayıt sayfasından yer alan şifremi unuttum seçeneği ile sıfırlayıp hesabınıza giriş yapabileceksiniz, Google veya Facebook ile giriş sağlayan kullanıcılarımız ise aynı şekilde sosyal medya görsellerine tıklayarak giriş yapabilecektir.

Herhangi bir teknik problemde canlı desteğe bağlanarak işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Epindigital Arayüz Güncellemesi
Epindigital Arayüz Güncellemesi

Yeni Arayüz Güncellemesi

Popüler Kategoriler
Pubg Mobile Yeni X Suit Fiore Ne Zaman Geliyor ? 4 X-Suit Hangileri ?
Pubg Mobile Yeni X Suit Fiore Ne Zaman Geliyor ? 4 X-Suit Hangileri ?

X-Suit Güncelleme Uyarısı! 🌊 Poseidon, ❄️ Avalanche ve 🌿 Silvanus X-Suits, 7 Yıldızlı yükseltmeler ve çarpıcı yeni efektlerle seviye atlıyor ve Yeni Fiore X-Suit'e hazır olun!