Pubg FPS Artırma Nasıl Yapılır?

Pubg Mobile Nedir?


Pubg Mobile, bir hayatta kalma mücadelesi oyunudur. Oyuna başlarken bir uçaktan atlayıp, istediğiniz bir alana kendinizi bırakıyorsunuz. Devamında ise silah ve teçhizatların toplanması ile savaşlar başlıyor. Bu savaşlarda güçlü kalıp, oyun içerisinde hayatta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda da güç elde etmeniz gerekiyor. Oyun ilk başlarken sizi zorlayabilir, bunun nedeni ise bulunduğunuz ortamda birden fazla kişiyle aynı anda mücadele etmeniz gerektiği için. Oyunda tek, iki kişi ya da bir takım olarak arkadaşlarınızla da oynayabilmeniz mümkün. 100 kişi olarak uçaktan atlayan grup içerisinde hayatta kalmaya çalışırken, ihtiyaç duyduğunuz ilerleyişi de tamamlamanız gerekiyor.


Pubg FPS Artırma Nasıl Yapılır?


PUBG Mobile Nasıl Oynanır?


Pubg Mobile oyununun amacı hayatta kalmaktır. Klasik oyun modunda 100 kişilik oyuncu kadrosu kendi içinde rastgele takımlara ayrılır. Oyuncular uçaktan paraşütle istediği bölgeye atlayabilir.

Oyuncular yere indiğinde herkes eşit durumdadır. Kimsenin erzağı, envanteri yoktur. Oyuncular oyun alanından silah, kurşun, bomba,kask, kurşun geçirmez yelek, enerji içeceği, tava, sağlık kiti gibi malzemeleri toplar. Bu malzemeler genellikle binalarda bulunur. Oyuncuların kendilerini koruyacak malzemeye sahip olmadan önce iyi saklanmaları gerekir çünkü çabuk ölme riski daha fazladır.

Oyunun amacı hayatta kalan son kişi veya son takım olmaktır. Oyunda takım olarak hareket etmek avantaj sağlar. Takım birbirini korursa oyun kolaylaşır. Oyunda sona kalmak için düşmanları öldürmeniz gerekir.


PUBG Mobile Emülatör FPS arttırma nasıl yapılır?


Gameloop , emülatörün son sürüme sahip güncel olduğunu doğrulayın. (Sağ üst köşeden ‘Güncelle’ diyebilirsiniz. Eğer sisteminiz düşükse oyun içi ayarlardan Grafikleri ‘Akıcı’, kare hızını da ‘90 FPS' e getirin. Sisteminiz çok kötü değil ise Grafikleri ‘Dengeli’ ya da ‘HD’ durumuna getirebilirsiniz. 90 Fps alabilmek için Kare Hızı ayarını mutlaka 90 FPS‘e almanız gerekmektedir!


  • Arkada çalışan tüm uygulamaları kapatın
  • Grafik ayarlarınızı düşürün
  • Android emülatörü çözünürlüğünü düşürün
  • Sanallaştırmayı etkinleştirin


Böylelikle bir PUBG Mobile oyununu PC’de oynamanıza yarayan Gameloop (Tencent Gaming Buddy) üzerinde FPS nasıl artırılır sorusunu yanıtladığımız içeriğimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız.


Pubg FPS Artırma Nasıl Yapılır?


Sen de hızlı ve güvenilir şekilde Ucuz Pubg Mobile UC satın almak için hemen tıkla


Pubg FPS Artırma Nasıl Yapılır?
Pubg FPS Artırma Nasıl Yapılır?

Daha iyi bir oyun zevki için, fps arttırma ile gerekli tüm bilgileri sizler için derledik.

Popüler Kategoriler
PUBG Mobile UC Satın Alma Rehberi: İşte Adım Adım UC Satın Alma Yöntemleri
PUBG Mobile UC Satın Alma Rehberi: İşte Adım Adım UC Satın Alma Yöntemleri

PUBG Mobile oyuncuları için önemli bir konu olan PUBG Mobile UC satın al işlemi için adım adım rehber niteliğinde bir makale hazırladık. Bu rehberde UC satın alma yöntemleri detaylıca anlatılıyor.