VALORANT’ın yeni seti: Daydreams

VALORANT oyunu, her daim oyun içi yeniliklerle ve farklı kozmetik setlerle oyuncularına yeni deneyimler sunmaya devam ediyor. Popüler VALORANT sızıntı kaynağı ve haber kaynağı olan ValorLeaks'e göre, VALORANT'a yeni bir kozmetik seti yakında geliyor ve bu setin adı "Daydreams".


VALORANT’ın yeni seti: Daydreams


Daydreams seti, görsel efektler içermeyen bir tasarıma sahip olacak. Oldukça canlı ve renkli bir tasarıma sahip olan Daydreams seti, 4 farklı silah kaplaması ve bir bıçak kaplaması içerecek.


Bu kaplamalar, Ghost, Classic, Operator ve Judge gibi silahların görünümünü değiştirecek ve aynı zamanda yakın dövüş silahı olan bıçağın görünümünü de değiştirecek. Bıçak kaplaması, bir levye şeklinde tasarlanmış olacak. Bu özel koleksiyonun VALORANT'ın 7.04 yamasıyla oyuna eklenmesi planlanıyor ve koleksiyonun 5100 VALORANT Puanı (VP) fiyat etiketiyle sunulması bekleniyor. 


Oyuncular, bu renkli ve dikkat çekici kaplamalarla silahlarını özelleştirebilecekler ve oyun içinde daha kişisel bir tarz yaratabilecekler. VALORANT'ın Daydreams seti, oyunculara oyun içindeki deneyimlerini daha da eğlenceli hale getirme fırsatı sunuyor.



Sen de hızlı ve güvenilir şekilde Valorant VP satın almak için hemen tıkla


VALORANT’ın yeni seti: Daydreams
VALORANT’ın yeni seti: Daydreams

Yeni koleksiyon yakın zamanda VALORANT’a eklenecek.

Popüler Kategoriler
Pubg Mobile Yeni X Suit Fiore Ne Zaman Geliyor ? 4 X-Suit Hangileri ?
Pubg Mobile Yeni X Suit Fiore Ne Zaman Geliyor ? 4 X-Suit Hangileri ?

X-Suit Güncelleme Uyarısı! 🌊 Poseidon, ❄️ Avalanche ve 🌿 Silvanus X-Suits, 7 Yıldızlı yükseltmeler ve çarpıcı yeni efektlerle seviye atlıyor ve Yeni Fiore X-Suit'e hazır olun!